Obaveštavamo vas da smo u skladu sa opštim preventivnim merama zaštite zdravlja svih nas korigovali radno vreme svih naših ekspozitura od ponedeljka do petka od 09:00 do 13:00 časova počev od dana 23.03.2020. godine. Takođe, u skladu sa merama Vlade Srbije o ukidanju javnog gradskog prevoza pojedine filijale Erste Banke neće raditi do daljnjeg, odnosno privremeno će obustaviti rad do okončanja proglašenog vanrednog stanja:

 

- Filijala Kraljice Marije br.10, nadležna je filijala Birčaninova 37, Beograd

- Filijala Ratka Mitrovića br.158, nadležna je filijala Požeška 72, Beograd

- Filijala Jurija Gagarina br.149, nadležna je filijala Sirius, Milutina Milankovića 3a, Novi Beograd

 

U skladu sa merama Vlade Srbije o privremenoj obustavi rada tržnih centara privremeno se obustavlja rad:

 

- Ekspres ekspoziture BIG Pančevo, Miloša Obrenovića 12 III/IV, nadležna je filijala Trg Kralja Petra 10, Pančevo

 

Podsećamo vas da sve svoje bankarske usluge obavljate putem mBanking i NetBanking aplikacija, a da za podizanje gotovine koristite bankomate. 

 

 

#buditezdravi #briniteosebi

Superste.net je moderna, interaktivna, donatorska platforma Erste Banke namenjena mladima koji žele da uče, razvijaju se, veruju u sebe i spremni su da realizacijom svojih ideja donesu pozitivne promene u društvu.

Naša misija je da kreativnim, hrabrim i odlučnim mladim ljudima pružimo podršku, znanje, resurse i savete kako da svoje aktivističke ideje iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja pretvore u realne društveno odgovorne programe.

Superste se u novom, digitalnom formatu realizuje već 5 godina, a u zajednici je prepoznat po edukaciji i mentorskoj podršci koju mladi dobijaju u toku konkursa, ali i realizacije projekta.

Želimo da ulažemo u mlade, u razvoj njihove kreativnosti, projektnih veština i praktičnih znanja i time zajedno sa njima doprinesemo opštem boljitku društva.

Sve detalje možete da pronađete na platformi https://www.superste.net/