Poštovani klijenti i posetioci vebsajta,

 

Obaveštavamo Vas da će danas, 19. aprila, naše filijale i ekspoziture u Beogradu raditi prema skraćenom radnom vremenu, do 15h.

 

Povodom predstojećih Uskršnjih praznika i Praznika rada, neradni dani su 26, 27. i 29. april (petak, subota i ponedeljak), a potom 1. i 2. maj (sreda i četvrtak).

 

Dostupne su Vam usluge mBankinga, NetBankinga i bankomata.

 

Vaša Erste Banka

 

Postoje neke stvari koje novac ne može kupiti.

Za sve ostalo, tu je Mastercard.

 

Mastercard Srbija i Nurdor Srbija započeli su plemenitu misiju, kako bi SUPERHEROJIMA obezbedili novu roditeljsku kuću u kojoj mogu da se bore uz ljubav svojih roditelja. Svako beskontaktno, mobilno ili onlajn plaćanje Mastercard® karticama Erste Banke na teritoriji Republike Srbije, podržaće fond koji Mastercard donira za novu NURDOR porodičnu kuću. Zajedno za kuću koju zaslužuje svaki SUPERHEROJ. #IJaPodrzavamSuperheroje

Posetite robnu kuću IKEA u Beogradu od 1. marta do 30. aprila i plaćajte beskontaktno Mastercard® karticom, jer za svaku kupovinu u iznosu preko 3000 RSD dobijate vaučer za ručak za dvoje u IKEA Restoranu!

* Ponuda važi za prvih 4.450 kupaca

** Vaučer u vrednosti od 1.256 RSD, koji ćete dobiti na kasi prilikom plaćanja, može se zameniti za odabrana jela iz jelovnika IKEA Restorana (losos, ćufte i čokoladnu tortu) za dvoje

Želite da posmatrate stvaranje fudbalske istorije? Plaćajte gorivo Mastercard® karticom u iznosu većem od 4000 RSD na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama do 15.04. i možda baš vi osvojite karte za polufinale i finale UEFA Champions League, ili druge sigurne nagrade. 

Možda vas zanimaju i