Postoje neke stvari koje novac ne može kupiti.

Za sve ostalo, tu je Mastercard.

 

Lako do mesta gde zelite da budete! Od 06.11. do 30.11.2019. godine, svake srede i subote plaćajte beskontaktno vožnju u beogradskom javnom prevozu Mastercard® karticom Erste banke i iskoristite promotivnu cenu karte. 

Lako do mesta gde zelite da budete! Od 06.11. do 25.12.2019. godine, svake srede plaćajte beskontaktno vožnju Mastercard® karticom Erste Banke u javnom prevozu u Kragujevcu i iskoristite promotivnu cenu karte. 

Svakom kupovinom u IDEA objektima u iznosu preko 2.000 RSD plaćenu beskontaktno Mastercard karticom ostvarujete mogućnost učešća u nagradnom konkursu. Vaše dete može biti član ekipe mališana koja će izvesti igrače FK Crvena Zvezda i FC Bayern Munchen na teren stadiona „Rajko Mitić“, a vi možete osvojiti kartu za ovaj spektakl! Konkurs traje u periodu od 04.11. do 14.11.2019.

Ulaznice obezbeđuje Mastercard, zvanični sponzor UEFA Champions League.

Placajte onlajn Mastercard karticama na cinestar.rs za projekcije sredom i  uživajte u velikom meniju za dvoje u Cinestar bioskopima* u periodu od 1.11. do 31.12.2019. 

*Cinestar bioskopi u Pančevu, Novom Sadu i Zrenjaninu

Mastercard Srbija i Nurdor Srbija započeli su plemenitu misiju, kako bi SUPERHEROJIMA obezbedili novu roditeljsku kuću u kojoj mogu da se bore uz ljubav svojih roditelja. Svako beskontaktno, mobilno ili onlajn plaćanje Mastercard® karticama Erste Banke na teritoriji Republike Srbije, podržaće fond koji Mastercard donira za novu NURDOR porodičnu kuću. Zajedno za kuću koju zaslužuje svaki SUPERHEROJ. #IJaPodrzavamSuperheroje

Možda vas zanimaju i