Snažniji ste nego što mislite
#verujusebe

Snažniji ste nego što mislite
#verujusebe

U detinjstvu smo verovali u superheroje. Divili smo se njihovoj moći da savladaju svaki izazov. Mislili smo da su neustrašivi.

Kada smo malo porasli, shvatili smo da superheroji ne postoje, kao ni neustrašivost. Naučili smo da je život nepredvidiv, da je svaki dan pun izazova – malih i onih malo većih. I zato ne čudi što se svako od nas ponekad uplaši. U strahu jesu velike oči, ali samo onda kada strah preti da nas nadvlada.

Ali, šta ako te izazove ipak možemo lakše da savladamo nego što se nama čini? Šta ako umemo i možemo da se nosimo sa njima? Otvorenih očiju, svesni opasnosti i rizika, ali verujući u sebe i svoju snagu, i uz podršku drugih – možemo mnogo.

Svojom novom kampanjom želimo da ohrabrimo i podržimo sve vas koji povremeno zastanete sumnjajući u sebe.  Vas, koji se svakog dana hrabro suočavate sa svojim unutrašnjim malim ili velikim „čudovištima”.

Suočite se sa svojim strahovima gledajući im pravo u oči baš kao i dečak Oliver iz naše reklame, jer oni nikada ne mogu biti veći od snage koju nosimo u sebi.

Snažniji ste nego što mislite

#verujusebe