Karijera u Erste Banci

Budite deo tima Grupacije koja je jedan od vodećih poslodavaca finansijskog sektora u Centralnoj i Istočnoj Evropi.


Ponosimo se time što zapošljavamo i osposobljavamo samo najkvalitetnije ljude uz koje ćemo ispuniti svoju misiju da pružimo klijentima, građanima i preduzećima proizvode kreirane po njihovim specifičnim finansijskim potrebama i da budemo dobar i siguran partner u regionu u kome smo stasali. Bez obzira na kojim poslovima radite u Erste Grupi, radićete u okruženju punom izazova, koje vam omogućava da se istaknete i postanete deo tima koji značajno i pozitivno utiče na okolinu u kojoj radi i na živote klijenata sa kojima sarađuje.

Naš identitet

Razlikujemo se od drugih

Kod nas se ne bavite samo bankarskim poslom, već i pomažete ljudima da bolje upravljaju svojim finansijama.To je bila misija naših osnivača kada su osnivali banku pre 200 godina, sa ciljem da se bore protiv siromaštva, a to je misija naše bankarske grupe i danas. Mi smo takođe prvi koji tu misiju širimo u Centralnoj i Istočnoj Evropi, pomažući ljudima u regionu da korak po korak dostignu bolji prosperitet i finansijsku nezavisnost. Stvaranje i deljenje vrednosti su koncepti koje smo prvobitno stvorlili i kojih se još uvek pridržavamo.

Naš način poslovanja

Bankarstvo u ravnoteži

U Erste Grupi cenimo pojedinca. To važi kako za milione klijenata čijim specifičnim potrebama izlazimo u susret, tako i za sve naše zaposlene. Svaki zaposleni, od prvog do poslednjeg, izabran je zbog svojih sposobnosti, ličnosti i stava kojim daje svoj doprinos. Verujemo da će poštovanje, kreativnost, želja za radom i pozitivan stav doprineti viziji sa kojom smo počeli pre 200 godina, da budemo banka koja je prvi izbor klijenata u Centralnoj i Istočnoj Evropi.