Karijera u Erste Banci

Dođite da gradimo budućnost bankarstva zajedno!

Mi smo Erste Banka

 

Podstičemo kreativnost, ulažemo u razvoj zaposlenih i negujemo inkluzivno i zdravo radno okruženje.

Jedna smo od vodećih finansijskih institucija u Centralnoj i Istočnoj Evropi i društvenu odgovornost shvatamo kao sastavni deo dugoročne poslovne strategije.

Ako verujete u sebe i prepoznajete se u našim vrednostima i svrsi postojanja, naša banka je pravo mesto za vas.

 

Više od

1.160 zaposlenih

Imalo je

32.097 sati obuke prošle godine

Uz

osmeha mesečno

Zašto da postanete deo Erste Banke?

Edukacija i razvoj 

Kao zaposleni Erste Banke, pohađamo obuke, radionice, seminare, konferencije i vebinare - bilo da su organizovani u okviru Erste Banke, Erste Grupe ili eksterno.

Rad od kuće

Erste Banka ima jedan od najsavremenijih načina organizacije rada, pored rada u office landscape prostoru, Erste tim ima mogućnost rada od kuće, za koleginice i kolege čija priroda posla to dozvoljava. 

Organizaciona kultura 

Podrška, odgovornost, poverenje, inovativnost i stvaranje - to su vrednosti kojima se vodimo u poslovanju sa klijentima, ali i u međusobnim odnosima u Erste timu. Na ovim vrednostima, zajedno stvaramo banku budućnosti i živimo svoju svrhu - obezbeđivanje prosperiteta, finansijske stabilnosti i sigurnosti za sve građane.

Poslovna putovanja  

Budući da smo deo najveće bankarske grupacije u CIE, dosta se družimo sa koleginicama i kolegama, putujemo u zemlje u kojima posluje Erste Grupa, razmenjujemo ideje i razvijamo se.

Office landscape prostor  

Dve upravne zgrade Erste Banke, u Beogradu i Novom Sadu, uređene su prema office landscape konceptu rada - ne postoje fiksna radna mesta, već u skladu sa potrebama u toku dana biramo standardno, timsko, fokus mesto ili mesto za povremeni rad. Pored radnog mesta, fleksibilni smo i sa lokacijom - radimo i u Beogradu i u Novom Sadu.  

#podržavamo kulturu 

Erste Banka ponosni je partner brojnih umetničkih festivala i pokrovitelj različitih kulturnih događaja, pa imamo priliku da idemo na izložbe, koncerte, u pozorište.

Jubilarci

Cenimo iskustvo naših zaposlenih, pa tako nagrađujemo sve jubilarce - neki od nas su proslavili 30, pa čak i 40 godina rada u Banci. Pored jubilarne nagrade, za ovu posebnu priliku dobijamo i slobodan dan. 

 

Kids day & novogodišnji paketići 

Važno nam je da praznike slavimo u krugu porodice, pa zato u prazničnim danima okupljamo decu zaposlenih na zajedničko druženje i poklanjamo vaučere za kupovinu igračaka u nekim od najboljih prodavnica igračaka u zemlji. 

Društveno odgovorno poslovanje 

Za nas društveno odgovorno poslovanje predstavlja strateški okvir za upravljanje kompanijom, zasnovan na ulaganju u dugoročne i stabilne odnose sa svim ključnim zainteresovanim stranama, i na opredeljenju da aktivno doprinosimo razvoju i dobrobiti društva čiji smo neodvojivi deo. 

Klizno radno vreme

U zavisnosti od pozicije na kojoj radimo, postoji opcija kliznog radnog vremena.

Rekreacija i zdravlje

Osim što učestvujemo na maratonima i drugim sportskim događajima, kroz program „Erste balans“ možemo da se rekreiramo i na radnom mestu. Zdravlje nam je prioritet, pa zato svako ima obezbeđen godišnji sistematski pregled u privatnoj zdravstvenoj ustanovi, kao i popuste na lekarske preglede. 

Razvoj u Erste Banci

U Erste Banci svakog dana učimo i razvijamo se - kroz izazovne zadatke i rad sa iskusnim koleginicama i kolegama, raznovrsne programe učenja i obuke, prilike za rotaciju posla, kao i međunarodno iskustvo. Inspirisani smo da proaktivno učestvujemo u ličnom razvoju.

U nastavku su neki od programa koje realizujemo za naše zaposlene u saradnji sa koleginicama i kolegama, partnerima i Erste Grupom:

 

Aktuelni konkursi 

Prakse i stipendije

Ako ste student ili diplomac, program stručne prakse je važan korak za vaš profesionalni razvoj.

Možda vas zanima i