Obaveštavamo vas da smo u skladu sa opštim preventivnim merama zaštite zdravlja svih nas korigovali radno vreme svih naših ekspozitura od ponedeljka do petka od 09:00 do 13:00 časova počev od dana 23.03.2020. godine. Takođe, u skladu sa merama Vlade Srbije o ukidanju javnog gradskog prevoza pojedine filijale Erste Banke neće raditi do daljnjeg, odnosno privremeno će obustaviti rad do okončanja proglašenog vanrednog stanja:

 

- Filijala Kraljice Marije br.10, nadležna je filijala Birčaninova 37, Beograd

- Filijala Ratka Mitrovića br.158, nadležna je filijala Požeška 72, Beograd

- Filijala Jurija Gagarina br.149, nadležna je filijala Sirius, Milutina Milankovića 3a, Novi Beograd

 

U skladu sa merama Vlade Srbije o privremenoj obustavi rada tržnih centara privremeno se obustavlja rad:

 

- Ekspres ekspoziture BIG Pančevo, Miloša Obrenovića 12 III/IV, nadležna je filijala Trg Kralja Petra 10, Pančevo

 

Podsećamo vas da sve svoje bankarske usluge obavljate putem mBanking i NetBanking aplikacija, a da za podizanje gotovine koristite bankomate. 

 

 

#buditezdravi #briniteosebi

lY69bEzCh_0

Ako ste student ili diplomac, program stručne prakse je važan korak za vaš profesionalni razvoj

Prakse i stipendije

Želiš da započneš karijeru u jednoj od najvećih bankarskih grupacija u Centralnoj i Istočnoj Evropi? Od poslodavca očekuješ da ima jasnu svrhu postojanja i da je društveno odgovoran? Na radnom mestu ti je važna prilika da učiš i razvijaš se i da se čuje tvoj glas?

Ukoliko #veruješusebe, spreman/na si da gradimo budućnost bankarstva zajedno i proslavimo 200. rođendan, postani deo Erste ekipe!

Mi nudimo...

Od tebe očekujemo da…

 

-        si student/kinja osnovnih ili master studija, apsolvent/kinja ili diplomac

-        imaš inovativan pogled na stvari

-        si volontirao/la, bio/la član neke studentske organizacije ili radio/la na nekom honorarnom poslu

-        se snalaziš u digitalnom svetu

-        radiš na svom usavršavanju.

 

Možeš se prijaviti putem formulara https://bit.ly/2UzlaX1 .

Kontaktiraćemo te čim se bude ukazala potreba za novim članom ekipe tvog profila!

Praksa je otvorena u oblastima • Strateških rizika, portfolija i kapitala • Odnosi sa kompanijama (Korporejt i Mikro) • Kreditnih rizika • HR-a • Prava • Administracije • Rada sa stanovništvom • Upravljanje aktivom i pasivom (ALM) • Bankarskih operacija • Marketinga i Komunikacija

Naše saradnje

AIESEC

 

Saradnja AIESEC studentske organizacije i Erste Banke predstavlja kontinuiran rad na razvoju mladih i rešavanju aktuelnih društvenih izazova.
Studenti su kroz različite projekte i programe imali prilike da se upoznaju sa radom Erste Banke i steknu znanja i praktične veštine koje su doprinele njihovom ličnom i profesionalnom razvoju i usavršavanju.
Kao nacionalni partneri učestvovali smo na velikim letnjim i zimskim AIESEC konferencijama, kao i na raznim manjim okupljanima studenata zainteresovanih prvenstveno za društveno odgovorno poslovanje.
Imali smo čast da dve godine za redom dobijemo Zahvalnicu za dobrinos koji smo pružali mladim ljudima iz ove studenske organizacije, kao još jedan dokaz uspešne saradnje AIESEC-a i Erste Banke.