Ako ste student ili diplomac, program stručne prakse je važan korak za vaš profesionalni razvoj

Prakse i stipendije

Ukoliko ste spremni da upoznate finansijski sektor iz ugla poslovanja Erste Banke, ako ste ambiciozni, željni znanja, uporni i istrajni, prijavite se za obavljanje stručne prakse u našem timu. U Banci imamo sektore koji stalno imaju potrebu za mladim ljudima. Sektor bankarskih operacija, Služba pravnih poslova, Sektor prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnika, Sektor strateških rizika. Ovo praktično iskustvo će vam obezbediti prevazilaženje problema povezivanja akademskog iskustva i praktičnog rada i pružiće vam iskustveni utisak i doživljaj rada, radnih navika i radnog okruženja uopšte. Kao praktikant nećete samo stajati po strani, bićete uključeni u radno okruženje koje će vas podstaći da što više saznate i naučite. Razvićete vredne veštine i steći ćete iskustvo, a najboljima od vas možemo da pružimo priliku za zaposlenje. Priključite nam se i zaslužite svoje mesto u poslovnom svetu.

 

Naše saradnje

AIESEC

 

Saradnja AIESEC studentske organizacije i Erste Banke predstavlja kontinuiran rad na razvoju mladih i rešavanju aktuelnih društvenih izazova.
Studenti su kroz različite projekte i programe imali prilike da se upoznaju sa radom Erste Banke i steknu znanja i praktične veštine koje su doprinele njihovom ličnom i profesionalnom razvoju i usavršavanju.
Kao nacionalni partneri učestvovali smo na velikim letnjim i zimskim AIESEC konferencijama, kao i na raznim manjim okupljanima studenata zainteresovanih prvenstveno za društveno odgovorno poslovanje.
Imali smo čast da dve godine za redom dobijemo Zahvalnicu za dobrinos koji smo pružali mladim ljudima iz ove studenske organizacije, kao još jedan dokaz uspešne saradnje AIESEC-a i Erste Banke.