Erste Energetska Efikasnost Kredit koji vraća deo vašeg novca

  • Dinarski kredit za fizička lica
  • 15% do 20% finansijski podsticaj
  • Bez naknade za obradu kreditnog zahteva

*Finansijski podsticaj je bespovratni novčani iznos koji isplaćuje Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) uz podršku EU u iznosu od 15% do 20% od iznosa kredita.

Sačuvajte energiju svog doma!

Investirajte i uštedite! Zamenite prozore i vrata, obezbedite opremu za grejanje ili koristite termoizolacioni materijal koji smanjuje potrošnju električne energije i na taj način sačuvajte energiju i novac koji trošite na dogrevanje ili rashlađivanje prostorija.

Uz pomoć Erste kredita za energetsku efikasnost uz podršku EBRD i GEFF, sačuvaćete i svoj novac i životnu sredinu.

  • Iskoristite finansijski podsticaj (bespovratni novčani iznos koji isplaćuje Evropska banka za obnovu i razvoj - EBRD uz podršku EU) u iznosu od 15% do 20% od iznosa kredita:
  • Tehnološki selektor (katalog proizvoda) će kontinuirano biti ažuriran novim proizvodima i proizvođačima energetski efikasne opreme i materijala
  • Maksimalan period otplate kredita je 95 meseci
  • Maksimalan iznos kredita 3.000.000 RSD*

* U zavisnosti od kreditne sposobnosti i visine redovnih mesečnih primanja

Za više informacija Zakažite sastanak

Napomena: Iskazana efektivna kamatna stopa važi na datum izrade plana otplate kredita. Reprezentativni primer izrađen na dan 01.08.2020.

* Vrednost 3M Belibora koji Banka primenjuje na dan 01.08.2020. godine iznosi 1,02%.

Na ovom linku možete videti kalkulator uticaja pretpostavljene
promene nomilane kamatne stope i/ili kursa dinara
Kalkulator Narodne Banke Srbije

Koraci za prijavljivanje za kredit

Kreditna linija Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Green Economy Financing Facility (GEFF) na Zapadnom Balkanu, podržana je sredstvima Evropske unije za finansiranje podsticaja ulaganjima zajmoprimaca, kao i sredstvima drugih donatora, Saveznog ministarstva finansija Republike Austrije Investicionog okvira za Zapadni Balkan, za finansiranje programa tehničke saradnje u okviru ove kreditne linije i realizovan u saradnji sa Sekretarijatom Energetske zajednice.