Poštovani klijenti i posetioci vebsajta,

 

Obaveštavamo Vas da će danas, 19. aprila, naše filijale i ekspoziture u Beogradu raditi prema skraćenom radnom vremenu, do 15h.

 

Povodom predstojećih Uskršnjih praznika i Praznika rada, neradni dani su 26, 27. i 29. april (petak, subota i ponedeljak), a potom 1. i 2. maj (sreda i četvrtak).

 

Dostupne su Vam usluge mBankinga, NetBankinga i bankomata.

 

Vaša Erste Banka

Osnovana 1819. godine kao prva štedionica u Austriji

Erste Grupa je jedna od vodećih kompanija za pružanje finansijskih usluga na području srednje i istočne Evrope

Informacije o Erste Grupi

U Erste Grupi danas je zaposleno oko 46.700 ljudi koji rade sa 15,9 miliona klijenata u sedam zemalja centralne i istočne Evrope (Austrija, Srbija, Češka, Slovačka, Mađarska, Rumunija, Hrvatska).

Svoju tradiciju Erste Grupa je počela da gradi još daleke 1819. godine, kada je osnovana kao prva štedionica u Austriji. Prepoznata je kao institucija koja nastoji da se, pored pružanja tradicionalnih usluga i proizvoda, konstantno razvija u skladu sa zahtevima modernog tržišta. Erste Grupa klijentima pruža sigurnost i poverenje, kao i proizvode i usluge najvišeg kvaliteta.

Pored poslovanja sa stanovništvom, Erste Grupa pruža usluge finansiranja, kao i savetodavne usluge pravnim licima pri investiranju i pristupu međunarodnim tržištima kapitala, finansiranju javnog sektora i operacija na međubankarskom tržištu.

Saznajte više o Erste Grupi Saznajte više