Aktivne nabavke

Poziv za dostavljanje ponude usluga za program Superste.net

Pozivamo Vas da dostavite ponudu za podršku našim daljim komunikacionim aktivnostima u okviru programa Superste, za period od januara do decembra 2018. godine. 

Društveno odgovorno poslovanje je, za Erste Banku, strateški okvir poslovanja i deo korporativne filozofije. Delujući u partnerstvu sa drugim sektorima, uspešnije se suočavamo sa izazovima koje nam postavlja takvo tržište. To je koncept koji nas podstiče da budemo inovativni, ohrabrujemo održivi razvoj, odgovorno upravljamo rizikom i smanjujemo troškove, postižući tako bolje poslovne rezultate za naše klijente i kompaniju, ali i za zajednice u kojima radimo.

Pre dve godine, rekonstruisali smo i transformisali Program donacija u onlajn donatorsku platformu www.superste.net.

Superste je za prve dve godine okupio zajednicu od 1,1 milion pojedinaca od kojih se 250.000 registrovalo na platformi, a 85.000 njih je glasalo za programe. Do sada je 160 polaznika pohađalo intenzivan program edukacije sa ciljem da se osnaže u sprovođenju svojih ideja. Rezultat je 44 projekta koji su finansirani. Upravo se nalazimo u finalu programa Superste za 2017. godinu, sumiramo rezultate i biramo pobednike čiji će projekti transformisati kulturu i edukativno mapu Srbije u toku 2018. godine.

Superste je program koji podržava mlade, talentovane aktiviste (od 16 do 35 godina) koji imaju inovativne, društveno odgovorne ideje za projekte koji unapređuju zajednicu. U fokusu su kultura, umetnost, edukacija, a obavezan je originalan, novi pristup postojećim problemima.

Centrifuga je deo programa namenjen formalnim i neformalnim grupama; Klub Superste nagrađuje kreatore sadržaja koji svojim talentom pomažu komunikaciju programa, dok je Superste+ namenjen za zajedničke projekte alumnista programa.

Superste je više od donacije – svi učesnici u procesu dobijaju znanje, savete, podršku, kontakte, postaju deo zajednice mladih i ambicioznih, a pobednici pored finansijske podrške imaju i podršku u toku realizacije.

Pozivamo Vas da dostavite ponudu za podršku našim daljim komunikacionim aktivnostima u okviru programa Superste, za period od januara do decembra 2018. godine. Posao obuhvata sledeće:

·         Komunikaciju preko društvenih mreža sa ciljnim grupama (administracija naloga, kreiranje sadržaja, izgradnja odnosa sa zajednicom)

·         Komunikaciju sa učesnicima kroz različite faze programa

·         Komunikaciju i koordinaciju mentora uključenih u Superste program

·         Izradu i slanje redovnih njuzletera Superste zajednici

·         Kreiranje sadržaja i administraciju platforme superste.net

·         Produkciju video materijala za društvene mreže

·         Produkciju vebinara i edukativnih materijala u saradnji sa mentorima

·         Dizajn štampanih materija za događaje

·         Organizaciju događaja za učesnike programa (konferencija Ideodrom, finale programa, edukacije)

·         Organizaciju aktivnosti za alumniste programa

Jedna od osnovih karakteristika Superste programa jeste transparentnost, pa vas pozivamo da istražite postojeće materijale na vebu. Na našoj platformi ćete pronaći vremenske rokove i faze programa za 2017. godinu, od kojih se može neznatno odstupati u toku 2018.

U slučaju dodatnih pitanja postoji mogućnost organizacije sastanka, u trajanju od pola sata, u sredu 20.9. Sastanak je potrebno zakazati najkasnije u utorak, 19.9. slanjem upita na mejl jelena.vasilev@erstebank.rs.

Kako bi dobavljač mogao da učestvuje na tenderu, potrebno je da se prijavi tako što će dostaviti osnovne podatke (popunjen dokument koji možete da preuzmete klikom na crveno dugme koje se nalazi ispod teksta) na mejl sinisa.vejnovic@erstebank.rs, do 25.9.2017. godine. Svi zainteresovani dobavljači biće pozvani da popune tražene podatke kroz Electool.

Poziv na učešće na tenderu će biti prosleđen svim prijavljenim učesnicima do kraja septembra, dok je dostava ponuda planirana za oktobar.