Znate li koje su vaše prednosti, u čemu ste u radu bolji od većine ljudi? Pomoćićemo vam da ih spoznate i istaknete u svojoj karijeri!

Razvoj u Erste Banci

Erste Banka pruža mogućnost zaposlenima da upravljaju sopstvenom karijerom i kontinuirano rade na razvoju ličnih i profesionalnih kompetencija. Perspektivno radno okruženje, uz stalne obuke, obrazovanje i izazovna iskustva, pomaže zaposlenima da se oblikuju u profesionalnom smislu. Bez obzira na koji način učite i razvijate se, nama je bitno da u tome uživate. Svako ko radi u Erste banci prvenstveno služi ljudima, zbog čega volimo da inspirišemo sve koji rade za nas da proaktivno učestvuju u ličnom razvoju.

Profesionalne obuke

Erste Banka pruža mogućnost svojim zaposlenima da prisustvuju posebno osmišljenim strukovnim obukama.

  • Iskoristite mogućnost pohađanja raznovrsnih obuka, od strukturiranih, vrlo stručnih do rotiranja u poslu ili učešća u međunarodnim radnim grupama
  • Pružite sebi mogućnost da radite u multikulturalnom okruženju, da učite od kolega i da delite svoje znanje.

Interno tržište poslova

Kao deo naših napora da podstičemo mobilnost u Erste Grupi i postanemo najatraktivniji poslodavac na tržištu, nudimo vam mogućnost da se uključite u interno tržište poslova u svih sedam zemalja.

Ukoliko ste zaposleni kod nas, imate priliku da uz našu podršku u ličnom razvoju, aplicirate za otvorene pozicije u okviru Erste Grupe.

Upravljanje karijerama talenata

Talenti su zaposleni koji rade iznad proseka i koji pokazuju veliki potencijal za budući razvoj. Verujemo da ukoliko uživate u onome što radite, i svom ličnom razvoju dodate strast i volju, možete biti istaknuti kao jedan od naših talenata. Istinski potencijal ne proizilazi iz vašeg statusa i formalnog obrazovanja, već iz vaše sposobnosti i delovanja. 

Razvoj u Erste Grupi

Otvorite vašoj karijeri nove mogućnosti, učešćem u nekom od programa talenata Erste Grupe. Obezbedite pristup savremenim programima razvoja i podrške u karijeri i iskoristite neprocenjivu platformu umrežavanja.

Raznolikom nastavom u inostranstvu pruža vam se mogućnost intezivnog učenja i razmišljanja, pa samim tim sticanja i razmene iskustva sa kolegama iz inostranstva. Ovako koncipiran program doprinosi da naša sledeća generacija lidera dođe na novi nivo u smislu kulture vođstva, osećaja zajedničke svrhe, zajedničkih vrednosti i stavova.

Kako je rekao jedan od učesnika jednog od programa:

,,…mnogo smo gledali i učili, ali što je najvažnije i trajno, deo toga je bio da smo bolje upoznali jedni druge; naučili smo da shvatamo i prihvatamo drugačija stanovišta; oslobodili smo se nekih naših predrasuda i sada znamo kome da se obratimo ukoliko imamo problem”.