Obaveštavamo vas da smo u skladu sa opštim preventivnim merama zaštite zdravlja svih nas korigovali radno vreme svih naših ekspozitura od ponedeljka do petka od 09:00 do 13:00 časova počev od dana 23.03.2020. godine. Takođe, u skladu sa merama Vlade Srbije o ukidanju javnog gradskog prevoza pojedine filijale Erste Banke neće raditi do daljnjeg, odnosno privremeno će obustaviti rad do okončanja proglašenog vanrednog stanja:

 

- Filijala Kraljice Marije br.10, nadležna je filijala Birčaninova 37, Beograd

- Filijala Ratka Mitrovića br.158, nadležna je filijala Požeška 72, Beograd

- Filijala Jurija Gagarina br.149, nadležna je filijala Sirius, Milutina Milankovića 3a, Novi Beograd

 

U skladu sa merama Vlade Srbije o privremenoj obustavi rada tržnih centara privremeno se obustavlja rad:

 

- Ekspres ekspoziture BIG Pančevo, Miloša Obrenovića 12 III/IV, nadležna je filijala Trg Kralja Petra 10, Pančevo

 

Podsećamo vas da sve svoje bankarske usluge obavljate putem mBanking i NetBanking aplikacija, a da za podizanje gotovine koristite bankomate. 

 

 

#buditezdravi #briniteosebi

Aktuelni konkursi

Prijavite se za posao u Erste Banci i doživite jedinstveno iskustvo

Radite kod jednog od najistaknutijih poslodavaca u oblasti finansijskih usluga u Centralnoj i Istočnoj Evropi i pomažite milionima korisnika da bolje upravljaju svojim novcem. Iskoristite sve prednosti rada u međunarodnoj Grupi koja posluje na 8 tržišta. Radite sa drugim kulturama, razmenite iskustava sa raznolikim timovima i učite iz stručnosti više od 50.000 zaposlenih.

Ukoliko vam nijedna pozicija u rubrici Aktuelni konkursi trenutno nije odgovarajuća, možete nam ostaviti podatke iz svoje radne biografije. Ukoliko se ukaže potreba, kontaktiraćemo vas. Ostavi svoj CV