Velike stvari počinju malim koracima. Započnite ih u 2015. godini.

 • TRGOVINA HARTIJAMA OD VREDNOSTI U SVETU I KOD NAS: Koje akcije su najtraženije na berzama?

  "Alibaba" otvorio pećinu Njujorške berze

  Po izlasku na berzu, vrednost akcija ove kineske kompanije je skočila više od 30 odsto! Tražnja je bila tolika da je prodaja kasnila više od dva sata, jer su banke kojima je Alibaba poverila trgovinu akcijama birale prve kupce. Ovo je prvi takav slučaj u istoriji Njujorške berze!

 • TELEFON-NOVČANIK: Pametni telefon koji će promeniti način plaćanja

  Telefon All In One

  Danas kada tech generacijama pomenete jabuku, prvo na šta pomisle nije užina već kompanija Apple. Ideja osnivača Kompanije i dan danas je u osnovi ista: Apple se ne bavi prodajom proizvoda, već snova.

 • SVAKO PUTOVANJE JE POVRATAK SEBI

  Putovati znači razvijati se

  Pred nama je potpuno nova godina! Godina u kojoj treba da izvojujemo nove pobede, ali i da priuštimo sebi lepe stvari... Nešto što mora da se nađe na spisku svakog od nas jeste putovanje. Nije bitno da li je u pitanju vikend ili duži odmor, ali bitno je kretati se.

 • KUPOHOLIČARSKA GROZNICA: Klikom do kupovine

  Kupiću ti, samo reci klik

  Da li zbog previše obaveza i brzog tempa života ili zbog moderne lenjosti, čak i poznati američki „Crni petak“ i beskompromisna borba u prodavnicama za konkretan proizvod, pokazuje znake opadanja... Tako bar izgleda... Istina je da se kupuje i dalje, ali na drugačiji način – iz fotelje.