VISA Gold kartica

VISA Gold kartica je međunarodna kartica vezana uz revolving kredit. Kartica je pre svega namenjena za plaćanje roba i usluga i za podizanje gotovine na bankomatima sa znakom VISA, do raspoloživog iznosa, a u skladu sa ugovorenim kreditnim limitom. VISA Gold kartica može se kroistiti za plaćanje na Internetu, a dodatnu bezbednost pruža usluga Verified by VISA.Za transakcije u inostranstvu Banka će izvršiti konverziju u dinare po prodajnom kursu Banke i u dinarima teretiti Vaš kreditni račun.

 

Osnovne informacije o kartici:

NamenaPlaćanje roba i usluga‚ podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu, plaćanje putem Interneta uz opciono aktiviranje usluge 3D Secure, refinansiranje obaveza po kreditnim karticama drugih banaka
Uslovi odobravanjaU zavisnosti od statusa klijenta
Minimalni iznos kredita100.000 RSD
Maksimalni iznos kreditaMaksimalni iznos kredita do 4 prosečnih mesečnih neto primanja po svim kreditnim karticama (maksimalno RSD 1.000.000)
Model kreditiranja5 % - 100%  na ostatak duga
Minimalna rata5.000 RSD
Rok važenja kartice2 godine

 

Svakom klijentu Banka poklanja Wiener Städtische polisu osiguranja lica za vreme puta i boravka u inostranstvu (polisa važi dve godine od datuma otvaranja kreditne kartice, sa 90 dana pokrića godišnje i osiguranom sumom od 40.000EUR).