Erste Banka i S-Leasing zajednički nastupaju na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

 Krediti sa investicionom namenom i fiksna kamata za lizing najpopularnijih brendova

 

Erste Banka i S-Leasing udruženo nastupaju na 82. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu gde će svim zainteresovanim posetiocima biti predstavljeni atraktivni krediti Erste Banke sa investicionom namenom za podršku voćarima i dugoročnu zaštitu voćnjaka, dok je S-Leasing u saradnji sa partnerima, uvoznicima poljoprivrednih mašina, obezbedio fiksnu kamatnu stopu u iznosu od 4,5%.

Cilj nam je da zajedno izgradimo protivgradne mreže, sisteme za navodnjavanje i ostale zaštitne i plodonosne sisteme, kao i da klijentima omogućimo sredstva za kupovinu poljoprivrednog zemljišta“, naveo je Vojislav Stokić, direktor Direkcije za mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci. „Uslovi kredita su sada povoljniji i podrazumevaju vraćanje u šestomesečnim anuitetima. Minimalni iznos kredita je 10.000 evra, sa rokom otplate od 24 do 84 meseca i mogućnošću grejs perioda od 12 meseci“, dodao je Stokić.

Regionalni menadžer za Vojvodinu u S-Leasingu, Bojan Đurić predstavio je ponudu kompanije na ovogodišnjem sajmu:

 „Za popularne brendove poljoprivredne mehanizacije poput traktora i kombajna marke Massey Ferguson, Deutz Fahr i New Holland, pripremili smo fiksnu kamatnu stopu od 4,5% za finansiranje putem finansijskog lizinga, a postoji i mogućnost finansiranja PDV-a do povraćaja“.

Sajam se otvara u subotu, 9. maja i traje do petka 15. maja 2015. godine.