Glasanje za talentovane pojedince i njihove projekte do 4. decembra

  • Javnim glasanjem biće odabrano deset najboljih projekata
  • Pobednici Kluba Superste biće proglašeni 7. decembra, kada se ujedno zatvara prvi krug interaktivnog i redizajniranog programa donacija Superste

 

Klub Superste, druga faza godišnjeg programa donacije Erste Banke, namenjena talentovanim pojedincima i liderima koji svojim idejama i društveno korisnim projektima žele da doprinesu razvoju zajednice, uspešno se privodi kraju. Kreativnost i entuzijazam zajednički su imenitelji za sve projekte koji su se plasirali u finale, a najboljih 17 ideja ove faze programa odabrao je žiri u sastavu: Mirjana Šakić (Erste Group), Darka Radosavljević Vasiljević (Remont), Nenad Paunović (Serbian Venture Network), Dobrica Veselinović (Ministarstvo prostora) i Bojan Brkić (RTS).

Deset pobednika Kluba Superste bira zajednica, i to glasanjem preko Superste.net platforme, fejsbuka i tvitera. Za realizaciju društveno odgovornih projekata i ideja Erste Banka obezbedila je po 200.000 dinara, a dobitnici će nakon sabiranja glasova biti proglašeni 7. decembra.

„Važno je da stalno težite da društvo i svoje okruženje menjate na bolje, da ideje iznosite javno, kao i da se trudite da stalno napredujete. To ujedno znači da ćete i svoju okolinu inspirisati za stvaranje još boljih i lepših inicijativa“, poručila je Jelena Vasilev koordinatorka Superste programa finalistima.

Saznajte više o odabranim finalistima i doprinesite odabiru pobednika Kluba Superste na platformi Superste.net.

Program donacija Superste je razvijen i realizuje se u saradnji sa Fondacijom Dokukino.