Nova Ekspres ekspozitura Erste Banke u Zrenjaninu

Mreža Erste Banke je proširena novom poslovnom jedinicom u Zrenjaninu, u ulici Dositeja Obradovića 28. Klijenti će sada biti u mogućnosti da na više lokacija obavljaju najčešće poslove sa bankom.

U novootvorenoj Ekspres ekspozituri, klijenti će moći da podnesu zahtev za otvaranje tekućih računa, obavljaju sve transakcije, apliciraju za gotovinske kredite, kredite za refinansiranje, dozvoljeni minus, većinu debitnih i sve kreditne kartice, kao i da podižu čekove.

Ukoliko klijenti budu želeli da uđu u proceduru za druge proizvode, u tom slučaju će biti zakazan sastanak u nadležnoj filijali.

Pravna lica u Ekspres ekspozituri mogu da otvaraju račune, registruju menice i obavljaju platni promet. Ekspres ekspozitura u svom sastavu ima i bankomat.

Važno nam je da širenjem poslovne mreže omogućimo klijentima lični kontakt, mogućnost izbora, kao i više lokacija za proizvode i usluge koji se mogu dobiti samo u poslovnicama“, kaže Zorana Aleksić, direktorka sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci. „Novi koncept širenja mreže pokazao se kao veoma uspešan, i do sada smo otvorili devet Ekspres ekspozitura širom Srbije, uključujući i Zrenjanin, a do kraja ove godine planiramo otvaranje još devet novih”, dodala je Zorana Aleksić.

Mrežu Erste Banke sada čini 77 poslovnih jedinica, od toga šest poslovnih centara, 57 filijala i ekspozitura, devet ekspres ekspozitura i pet šaltera.