Onlajn kreiranje računa u Erste Banci

Omogućen onlajn proces kreiranja svih namenskih računa privatnih lica: standardnog, premium, omladinskog i deviznog

  • Izbor računa i vezanih proizvoda, unos podataka, kao i uvid u dokumentaciju, obavljaju se onlajn sa bilo kog računara ili mobilnog pametnog uređaja
  • Proces se završava potpisivanjem u filijali, što je zakonski „oflajn minimum“
  • Za sve koji do 31.12. otvore standardni račun onlajn, račun, elektronsko bankarstvo i SMS servis 2 godine bez mesečne naknade

 

Erste Banka je proširila spektar usluga kojima se ispunjavaju savremene potrebe klijenata aktiviranjem onlajn procesa kreiranja računa građana.

Kreiranje računa onlajn se time pridružuje već postojećim savremenim servisima banke:  mBanking aplikaciji kojom se između ostalog mogu obavljati sva plaćanja, menjački poslovi, oročavanje novca, ugovaranje trajnih naloga, koja ima i jedinstvenu funkcionalnost „Slikaj i plati“ za plaćanje računa fotografisanjem uplatnice, Finansijskom savetniku u NetBankingu koji analizira potrošnju, kao i MasterCard Gold beskontaktnoj kartici kojom se bez naknade podiže novac na bilo kom bankomatu u zemlji.

Svako ko do 31. decembra 2014. godine otvori standardni tekući račun u Erste Banci onlajn, naredne dve godine će bez mesečne naknade moći da koristi račun, elektronsko bankarstvo i SMS servis.

Kreiranje računa onlajn obavlja se na početnoj stranici sajta banke: www.erstebank.rs kroz pet jednostavnih koraka:

  1. Izbor računa i vezanih proizvoda
  2. Unos ličnih podataka
  3. Izbor filijale za podizanje kartice i potpisivanje ugovora
  4. Izjašnjavanje o opštim uslovima poslovanja i drugim zakonskim propisima
  5. Preuzimanje ponude

Nakon provere podataka o klijentu od strane banke, banka pristupa kreiranju računa koji klijent može koristiti odmah nakon potpisivanja ugovora. Onlajn proces otvaranja računa će u narednom periodu biti unapređivan uzimajući u obzir komentare i iskustva klijenata.