Poslovna mreža Erste Banke u junu proširena sa tri Ekspres ekspoziture

U pitanju su potpuno nove organizacione jedinice koje pružaju najtraženije usluge i proizvode; dve su u Beogradu, jedna u Gornjem Milanovcu

 

Kako bi klijenti imali više lokacija na kojima mogu da obavljaju najčešće poslove sa Erste Bankom, mreža banke je tokom juna proširena sa tri nove poslovne jedinice. Reč je o Ekspres ekspoziturama, u kojima će klijenti moći da podnesu zahtev za otvaranje tekućih računa, obavljaju sve transakcije, apliciraju za gotovinske kredite, kredite za refinansiranje, dozvoljeni minus, većinu debitnih i sve kreditne kartice i podižu čekove.

Ukoliko klijenti budu želeli da uđu u proceduru za druge proizvode, biće im zakazan sastanak u nadležnoj filijali.

Pravna lica u Ekspres ekspoziturama mogu da otvaraju račune, registruju menice i obavljaju platni promet.

Dve Ekspres ekspoziture se nalaze u Beogradu, u ulicama Cara Dušana br. 2 i Maksima Gorkog br. 75, a jedna u Gornjem Milanovcu, na adresi Vuka Karadžića 1b. Svaka Ekspres ekspozitura ima u svom sastavu i bankomat.

Pored sve više funkcionalnosti elektronskog i mobilnog bankarstva koje klijenti Erste Banke mogu da koriste, i dalje je važno da širenjem poslovne mreže omogućimo klijentima lični kontakt, mogućnost izbora, kao i više lokacija za proizvode i usluge koji se mogu dobiti samo u poslovnicama“, kaže Jasna Terzić, članica Izvršnog odbora Erste Bank a.d. Novi Sad.

Odlučili smo da testiramo potpuno novi koncept, koji podrazumeva samo najčešće proizvode i usluge u ponudi ekspozitura. Ukoliko se pokaže kao uspešan, razmotrićemo i dodatno širenje mreže na ovaj način“, objašnjava Jasna Terzić.

Mrežu Erste Banke sada čini 70 poslovnih jedinica, od toga šest poslovnih centara, 57 filijala i ekspozitura, tri ekspres ekspoziture  i četiri šaltera.