Erste Grupa ponosno podržava mlade širom Evrope

Erste Grupa, kroz BCR, najveću i najpouzdaniju banku u Rumuniji, imenovana je za zvaničnog finansijskog partnera Evropske prestonice mladih u 2015. godini - Kluž-Napoke. Veoma smo ponosni što smo deo ove inicijative, kao i što našim resursima doprinosimo njihovom cilju.

Mi pružamo trajnu podršku mladima kroz posebne društveno odgovorne programe, posvećene komercijalne ponude i stažiranja. Takođe smo sponzorisali i organizovali širok mnoge kulturne i sportske događaje.

Kroz naše zajedničke napore pokušavamo da nastavimo partnerstvo i postanemo snažan stub zajednice mladih. Naša uključenost u projekat Evropske prestonice mladih jeste prilika da razumemo i približimo se ciljnoj publici.

Kao Evropska prestonica mladih, sada je red na Kluž-Napoku da promoviše inovativnost mladih i započne multikulturalni dijalog.

Prestonica Transilvanije je raznolik grad; njegovo bogato istorijsko i kulturno nasleđe rezultat je mešanja velikih zapadnih i istočnih civilizacija.

Iako na svakom koraku postoji delić istorije kojem se možemo diviti, Kluž-Napoka je usidren i u sadašnjosti: studija koju je sprovela Evropska komisija 2013. godine pokazala je da to najgostoljubljiviji grad Evrope.

Svojim restoranima, kafićima, tihim parkovima i užurbanim klubovima, muzejima, sportskim i umetničkim stecištima, grad zadovoljava sve ukuse. Lako dostupan avionom i vozom, Kluž-Napoka svakodnevno dokazuje da ne bi trebalo da bude slavan samo zbog Drakule.