O Erste studentskom kutku

Kad smo kao Banka razmišljali o tome u kom pravcu  želimo da se razvijamo i kako vidimo našu buduću klijentsku bazu krenuli smo od najvećeg potencijala za budućnost - mladih! Ne želeći da to ostane samo u okvirima vizije Banke, u toku 2012. godine smo odlučili da proširimo našu mrežu malo "drugačijom" filijalom.

Veliku pomoć u ovom projektu pružili su nam studenti arhitekture i dizajna koji su sa svojim predlozima izgleda "filijale za mlade" učestvovali na našem konkursu. Najbolju ideju smo nagradili i implementirali. 

Sad sa ponosom možemo reći da je Erste Bank A.D. Novi Sad prva banka u Srbiji koja ima STUDENTSKI KUTAK!

ERSTE STUDENTSKI KUTAK je prijatan prostor u kojem možete  da dobijete finansijski savet od strane zaposlenih u Banci, ali isto tako i da prisustvujete i  raznim besplatnim edukativnim sadržajima (tribine, predavanja, obuke, izložbe).

Ova saradnja  sa mladim budućim arhitektima i dizajnerima  na projektu ERSTE STUDENTSKOG KUTKA dokazuje da  ste vi - mladi neiscrpan izvor dobrih ideja  i da će vam Erste Banka i ubuduće biti  podrška  kako u delu finansijskih usluga, tako i u delu dodatnih edukacija .

DOBRODOŠLI U ERSTE STUDENTSKI KUTAK  MESTO GDE IDEJE MLADIH POSTAJU STVARNOST!

Erste studenstki kutak se nalazi u Novom Sadu, na adresi Narodnog fronta 23c u zgradi Park City.