Aktivne nabavke

Predmet: Objava tendera za izbor dobavljača za izradu glavnog projekta enterijera poslovne zgrade Erste Banke

Rok za prijavu: 16.12.2016. do 14h

U bloku 43 na Novom Beogradu, na raskrsnici ulica Antifašističke borbe i Milutina Milankovića, u toku je izgradnja poslovnog kompleksa  vrhunskog kvaliteta, prema najsavremenijim standardima, na ukupno  40.000m². Atraktivan dizajn, arhitektonska koncepcija oplemenjena pešačkim trgom, sa savremenim materijalima i visokim nivoom energetske efikasnosti, upotpuniće poslovno okruženje Novog Beograda. Vodeća ideja Sirius projekta jeste ekološka održivost, pa će tako prostor biti izgrađen po najvišim ekološkim standardima kako bi pružio idealne radne uslove i optimizovao troškove korisnika. Poslovni kompleks gradi se u skladu sa BREEAM sertifikacijom i odlikovaće ga visoka energetska efikasnost, minimalna potrošnja energije za hlađenje i grejanje, a tokom gradnje se koriste reciklažni materijali. Sve zgrade će biti na devet nivoa (prizemlje i 8 spratova), a Erste Grupa će zauzimati prizemlje i 6 spratova zgrade koja se nalazi do ulice Milutina Milankovića.

U prizemlju će od polovine 2017. poslovati nova filijala Erste Banke, a na ostalih 6 etaža i okvirno 4.300 metara kvadratnih prostora, biće smešteno i oko 250 zaposlenih radnika Erste Grupe. U skladu sa savremenim poslovnim potrebama, Erste Grupa planira napuštanje tradicionalnog radnog okruženja I prelazak u fleksibilni concept, takozvani Office Landscape. Ideja podrazumeva postojanje nekoliko različitih tipova radnih mesta unutar jedne prostorne celine, bez zidova,  i mogućnost da zaposleni sam bira radno mesto, prema rasporedu svojih obaveza i vrsti posla koji će obavljati tog dana. Sloboda kretanja unutar zgrade, mogućnost promena radnog okruženja u skladu sa različitim dnevnim obavezama, jednostavniji uslovi za timski rad -  neki su od osnovnih kvaliteta Office Landscape koncepta.

U skladu sa pomenutim Erste Banka raspisuje:

Poziv za izbor dobavljača za izradu glavnog projekta unutrašnjeg uređenja filijale Erste Banke i enterijera oko 4.300 m2 poslovnog prostora.

Pozivamo sve zainteresovane učesnike koji imaju iskustva u projektovanju fleksibilnih poslovnih prostora da se prijave ispunjavanjem prijave (na dnu teksta) i dostavom iste na e-mail Rade.Dukic@erstebank.rs do gore navedenog roka. 

Na osnovu prijava, Erste Banka će kontaktirati odabrane učesnike tenderskog procesa koji se nastavlja 19.12.2016.

Unapred Vam se zahvaljujemo.

 

Kontakt osoba za dodatna pitanja:

Petar Atanasković

e-mail: Petar.Atanaskovic@erstebank.rs

telefon: 021/4809262, 060/8747716