imageDobitnici poklon paketa programa aktivacije Erste bank za mala preduzeća i preduzetnike

Klijenti sa najvećim brojem odlaznih elektronskih transakcija u toku trajanja program i dobitnici Tablet računara su Make TV DOO BEOGRAD-ZEMUN i IVLAJN d.o.o. Vladimirci. Čestitamo!

Klijenti sa najvećim brojem odlaznih elektronskih transakcija u novembru i dobitnici paketa poklona su  PREDUZEĆE ZA PROMET I USLUGE PERFECT LINE DOO KLADOVO i STR KOMISION VUKAŠIN SLAVKO VUKAŠIN PREDUZETNIK SREMSKI KARLOVCI. Pripremili smo za vas WiFi pojačivač, eksternu bateriju i USB. Čestitamo!

Klijenti sa najvećim brojem odlaznih elektronskih transakcija u oktobru i dobitnici paketa poklona su  DOO ENERGOMONT ZA PROIZVODNJU TRGOVINU I USLUGE TEMERIN i Centar za obrazovanje i kulturu Božidarac-1947 Beograd-Vracar. Pripremili smo za vas WiFi pojačivač, eksternu bateriju i USB. Čestitamo!


  • Društvo za proizvodnju elektro uređaja "Elektrik" d.o.o. Bač

    Klijent sa najvećim brojem odlaznih elektronskih transakcija u septembru i dobitnik paketa poklona je DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU ELEKTRO UREĐAJA ELEKTRIK DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BAČ. Pripremili smo za vas WiFi pojačivač, eksternu bateriju i USB. Čestitamo!

  • STR Classic, Galađik Jaroslav preduzetnik, Bački Petrovac

    Klijent sa najvećim brojem odlaznih elektronskih transakcija u septembru i dobitnik paketa poklona je SAMOSTALNA TRGOVINSKA RADNJA CLASSIC GALAĐIK JAROSLAV PREDUZETNIK BAČKI PETROVAC. Pripremili smo za vas WiFi pojačivač, eksternu bateriju i USB. Čestitamo!


Klijent sa najvećim brojem odlaznih elektronskih transakcija u avgustu i dobitnik paketa poklona je  SZR FOTO ANNY ĆURČIN SLOBODAN PREDUZETNIK, NOVI SAD. Pripremili smo za vas WiFi pojačivač, eksternu bateriju i USB. Čestitamo!

Klijent sa najvećim brojem odlaznih elektronskih transakcija u avgustu i dobitnik paketa poklona je  DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU MS ZA PROIZVODNJU,PROMET I USLUGE NOVI SAD. Pripremili smo za vas WiFi pojačivač, eksternu bateriju i USB. Čestitamo!


Klijenti sa najvećim brojem odlaznih elektronskih transakcija u julu i dobitnici paketa poklona su  SZTR OPTIKA STEVANOVIĆ VLADISLAV STEVANOVIĆ PREDUZETNIK ODŽACI i DEJAN SIMOVIĆ PR UGOSTITELJSKA RADNJA 13-TRINAESTICA ČAČAK. Pripremili smo za vas WiFi pojačivač, eksternu bateriju i USB. Čestitamo!