Erste događaji 2014

Želimo da vam predstavimo neke od mnogobrojnih Erste konferencij namenjenih investitorima, sa ciljem da ih podržimo u kompleksnim i turbulentnim tržišnim uslovima i pomognemo im da donesu što bolje i produktivnije buduće investicione odluke.

Doručak za investitore je konferencija organizovana od strane Erste Group Institutional Sales kadrova, lokalno-regionalnog karatkera i održava se na godišnjem nivou u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori.  Konferencija je zamišljena kao podrška u daljem poslovanju, tačnije investiranju institucionalnim investitorima, sa akcentom na tržište dužničkih hartija i u Hrvatskoj je već prepoznata kao jedna od uspešno realizovanih i veoma posećenih.

Teme ovogodišnje konferencije, održane u septembru 2014. godine su:

Centralna i istočna Evropa – Ideje za trgovanje na tržištu kapitala i hartijama sa stalnim prihodima (CEE Capital Markets and Fixed Income Trading Ideas) i

Trenutna situacija i budući izazovi na trgovanju hartijama sa stalnim prihodima (SEE fixed income market – Current situation & future challenges).

Imali smo čast da se među predavačima nađu kolege sa dugogodišnjim iskustvom i izuzetnim profesionalnim rezultatima ostvarenim na tržištu kapitala.

 

Predavači:

Alen Kovač, Head of Economic Research Department, Erste&Steiermärkische Bank d.d. Zagreb

Zachary Carvell, Head of Institutional Solutions, Erste Group Bank AG

Antun Burić, Deputy Head of SEE Sales, Erste Group Bank AG

Lana Simonović, Senior Credit Trader, Erste Group Bank AG

Hrvoje Šimić, Head of DCM, Erste&Steiermärkische Bank d.d. Zagreb

Neven Radaković, Head of Corporate Sales, Erste&Steiermärkische Bank d.d. Zagreb

Davor Iljaš, CFA, Portfolio Manager, Erste Asset Management ltd.

Igor Savić, Treasury Department Director, Erste Bank AD Podgorica

Manfred.Neuwirth, Head of Group Institutional Sales, Erste Group Bank AG

 

Više od decenije, kao jedna od najpriznatijih i najprepoznatljivijih  konferencija namenjenih institucionalnim investitorima, ,,Konferencija za investitore u Stegersbach-u,, pokriva sva relevantna tržišta na kojima se trguje vlasničkim hartijama od vrednosti – Akcijama.

Ovogodišnja konferencija je primila 120 investitora iz celog sveta i prezentovala 90 kompanija čije se akcije uspešno kotiraju na svim relevantnim međunarodnim tržištima.

Srbiju je predstavila kompanija NIS.

Investitori su imali priliku da na jednom mestu razgovaraju sa menadžerima najtrgovanijih kompanija prisutnih na svim relevatnim svetskim tržištima,ali i mogućnost organizovanja one-on-one sastanaka sa najboljim analitičarima Erste Group-e, koji već sedam godina za redom osvajaju prvu nagradu za podršku investitorima u Centralnoj i Istočnoj Evropi,

Ceo događaj pored prilike za sticanje izuzetno korisnih informacijai investicionih prilika, smešten je u jednom od najlepših spa centara u Austriji.